Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La gofra en forma de penis arriba a la Rambla

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Hola, bona tarda, em posa una po**a? Aquesta és la frase que més es repeteix des de fa uns dies al local que ha obert a la Rambla 116 sota el nom de Dick Waffle, la Pollería de Barcelona. Malpensa i encertaràs, aquí, tot i el nom, no hi trobaràs pollastres travessats per una barra de metall i girant sobre el seu eix, aquí només hi veuràs gofres en forma fàl·lica, erectes i banyats de xocolata. Una temptació dolça que penetra pels ulls i acaba a la boca, moment que descobreixes que la gràcia només està en l'aparença de penis. Els també dits pollofres són l'última i més recent demostració que en la forma hi pot haver la clau de l'èxit d'un producte amb poca capacitat de sorpresa i amb molta oferta com la gofra.

Dick Waffle. La Pollería arriba a la ciutat després que una altra empresa dedicada a l'eleboració de gofres en forma de penis obrís a Madrid el desembre de l'any passat. La Pollería original va ser el primer local de gofres en forma de penis del país. L'obertura en un petit local del barri de Chueca va suposar tot un fenomen a les xarxes i llargues cues al carrer. Ara, de la mà d'altres propietaris, el gofre en forma de penis aterra a Barcelona amb les expectatives ben erectes.

Però atenció perquè l'empresa original de Madrid, l'inventor del concepte 'pollofre', ens confirma que té previst instal·lar-se a breu a Barcelona. Seguirem informant.

Dick Waffles XXL

El pecat de grans dimensions ha conquerit les Rambles i per poc més de 4 euros et pots menjar un 'dick waffle' amb xocolata desfeta que regalima pel seu gland. Que ho vulguis fer en públic o no ja dependrà de la teva dèria exhibicionista. El local satisfà els desitjos amb un alt contingut eròtic cada dia de 17 a 2 h.

NO T'HO PERDIS: Els 10 millors dolços de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat