Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La instal·lació sonora de Maria Arnal al CCCB ja es pot visitar

És un assaig sonor sobre la crisi climàtica que ha fet amb el comissari José Luis Vicente

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Com sona, la Terra? 'Cada capa de l'atmòsfera' potser ha nascut per respondre aquesta pregunta: així es titula l'assaig sonor de l'artista Maria Arnal i el comissari José Luis Vicente que es pot visitar gratuïtament del 13 de setembre al 16 d'octubre al CCCB.

Es tracta d'una sèrie de 4 capítols de 30 minuts cadascun en què es fa un viatge pel so de l'antropocè, a través d’espais naturals i patrimonials, arquitectures industrials, laboratoris i centres d’investigació. En aquest recorregut els acompanya la veu de filòsofs, científics, músics, naturalistes i investigadors de múltiples disciplines, de l’astrofísica a la bioacústica, de la intel·ligència artificial a l’apicultura. A la sèrie, enregistrada en format binaural, també sentireu les composicions amb les que Maria Arnal interpreta els diversos escenaris.

Els horaris de visita són de 15 a 20 h, i els caps de setmana i festius d'11 a 20 h. A més, cada dimarts també s'estrenarà un capítol al es plataformes digitals de pòdcast.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat