Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Livraria Lello
Foto: shutterstock

La llibreria més famosa del món posarà una parada de Sant Jordi a Barcelona

La Livraria Lello surt de Portugal per primera vegada

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

La Livraria Lello de Porto té més d'un segle d'història i d'històries, i amb una aparença que recorda molt a Harry Potter, avui en dia és una de les més famoses del món i fins i tot es diu que n'és la més bonica. Doncs bé, aviat sortirà per primera vegada de Portugal, i el millor és que serà per trepitjar Barcelona: posaran una parada de Sant Jordi a la plaça Reial!

Amb la seva parada volen redescobrir una de les obres més destacades de la literatura universal i un dels seus best-sellers: 'El Petit Príncep', que enguany fa vuitanta anys que es va publicar per primer cop. Les dues primeres edicions de la novel·la, de l'any 1943, són de la llibreria Lello, i aquest diumenge estaran exposades a la seva parada de plaça Reial.

El petit príncep
Foto: Livraria Lello

A més, també comptaran amb una edició especial 'vuitanta anys d'El Petit Príncep' en col·laboració amb la Fundació Saint-Exupéry, que serà publicada el dia de Sant Jordi. També tindran dues edicions de butxaca en les que la llibreria hi ha participat com a editorial, així com molts altres llibres que no us podeu perdre!

NO T'HO PERDIS: Guia de Sant Jordi 2023 a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat