Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Garden Lodge, Freddie Mercury's home, Kensington
Knight FrankMansió Freddi Mercury

La luxosa mansió londinenca de Freddie Mercury es ven per 35 milions d'euros (i tenim fotos)

El cantant de Queen va viure en aquesta emblemàtica casa de Kensington des del 1980 fins a la seva mort el 1991

Liv Kelly
Enora Le Roux
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
Enora Le Roux
Publicitat

Londres té moltes connexions amb alguns dels artistes musicals més famosos del món. Però no només això, sinó que un munt d'estrelles es van establir a la ciutat un cop es van fer nom, i poques són tan llegendàries com Freddie Mercury.

Després d'una subhasta de Sotheby's al setembre, on les pertinences de Freddie van recaptar la gran quantitat de 39.435.000 lliures 46.119.000 euros, aproximadament (algunes de les quals van ser destinades a la caritat), ara Garden Lodge, la seva enlluernadora casa de Kensington, s'ha posat a la venda.

La casa està amagada darrere d'una tanca de dos metres i mig en una zona residencial tranquil·la just després de Cromwell Road (una de les principals carreteres de Londres). Envoltada d'un impressionant jardí d'inspiració japonesa, compta amb vuit dormitoris, un munt d'espais per a l'entreteniment i un menjador que ha acollit sopars amb estrelles.

A la planta superior hi ha una suite principal, dividida en quatre parts, amb un vestidor art déco i una terrassa amb vista al jardí. Però totes aquestes excentricitats no surten barates: la propietat es ven per uns 30 milions de lliures, és a dir, 35 milions d'euros. Sí, 35 milions d'euros!

Podeu fer una ullada a algunes fotografies de Garden Lodge aquí.

Mansió Freddie Mercury
Knight FrankMansió Freddie Mercury
Mansió Freddie Mercury
Knight Frank / Barney HindleMansió Freddie Mercury
Mansió Freddie Mercury
Knight FrankMansió Freddie Mercury

Sembla força bonica, oi? Bé, si s'assembla al vostre tipus de niu (i teniu 35 milions d'euros de sobra), podeu contactar amb Knight Frank per obtenir més detalls.

Qui viu a Garden Lodge Kensington?

Garden Lodge ha tingut molts residents notables al llarg dels anys. Construïda per al pintor Cecil Rea, també va estar habitada pel president de Sotheby's, Peter Wilson. Des de la mort de Freddie Mercury el 1991, hi ha viscut la seva amiga íntima Mary Austin. 

NO T'HO PERDIS: Com seran les llars del futur? Ens ho explica la Núria Moliner

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat