Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foto: Cirque du Soleil
Foto: Cirque du Soleil. Luzia

La màgia del Cirque du Soleil torna a l’Hospitalet amb 'Luzia'

L'espectacle, amb més de 50 artistes, ens transporta al cor d'un Mèxic imaginari

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després de la forçosa aturada dels espectacles d'un dels circs de referència internacional, la màgia del Cirque du Soleil torna al districte cultural de l'Hospitalet de Llobregat per presentar 'Luzia' del 17 de març fins al 10 d'abril. Encara no hi ha tiquets a la venda, però pels que no poden esperar més ja hi ha disponible el pre-save d'entrades a la seva web, amb preus d'entre 39 i 44 €. 

'Luzia' crea una posada en escena que ens transporta al cor d'un Mèxic imaginari, un lloc de somni amb acrobàcies i grans sorpreses visuals de la mà de Daniele Finzi Pasca, director de l'espectacle. Una invitació als espectadors per conèixer indrets, cares i sons de Mèxic.

Foto: Cirque du Soleil
Foto: Cirque du Soleil. Luzia

L'Ajuntament de l'Hospitalet i el circ van signar un acord el passat 2016 amb el qual la ciutat esdevé com a seu dels espectacles durant la gira per Europa. Aquest conveni preveu el desenvolupament d'activitats a la ciutat: promoció de l'art circense entre el jovent i el foment de la integració social dels joves a través de l'entrenament al circ. Aquesta col·laboració neix amb l'objectiu d'impulsar la cultura com a eina per al desenvolupament social i econòmic de la ciutat. 

A més a més, després del seu pas per la ciutat l'espectacle té previst dirigir-se cap a Alacant, a partir del 14 de juny, i Madrid, el 5 de novembre. 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat