Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Projecte La Maquinista
Foto: BatlleiroigLa Maquinista

La Maquinista serà el primer complex comercial amb pisos de Barcelona

Hi haurà 600 nous pisos que s’aixecaran per sobre de botigues en forma de tres blocs de fins a setze plantes

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El centre comercial de la Maquinista serà el primer complex comercial amb pisos de Barcelona. Què significa això? Doncs que es construirà una combinació entre locals de comerç i habitatges. En concret, 600 nous pisos s’aixecaran per sobre de botigues en forma de tres blocs de fins a setze plantes. Les obres d’aquesta innovadora ampliació començaran a finals d’aquest 2024 i la intenció de la propietària del centre comercial, l’empresa Unibail-Rodamco-Westfield (URW), és que la part comercial acabi de ser construïda el 2026 i la part residencial el 2027.

Projecte La Maquinista
Foto: Batlleiroig

Els plànols finals preveuen la construcció d’un total de 47.500 m² residencials i uns altres 27.000 m² comercials. D’entre els metres construïts per a usos comercials, 21.000 mantindran la tipologia de comerços de l’actual centre comercial, i la resta es destinarà al comerç de proximitat, o instal·lacions comunes, com un gimnàs o un espai de cotreball. Pel que fa a les obres per habitatges, 41.500 m² seran de mercat lliure i la resta seran habitatges protegits. 

Ampliació del centre comercial la Maquinista
BatlleiroigAmpliació del centre comercial la Maquinista

NO T'HO PERDIS: Què fer a Barcelona al març

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat