Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Marató de Barcelona s'ajorna al 8 de maig

La sisena onada de la pandèmia fa ajornar les dates de la Mitja Marató i la Marató de Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Canvi de dates en les cites runners per excel·lència de la ciutat. A causa de la situació epidemiològica, la Zurich Marató Barcelona 2022, que s’havia de celebrar el pròxim 3 d’abril, s’ajorna fins al diumenge 8 de maig. També s’ha ajornat la Mitja Marató de Barcelona, que  passa del 6 de març al 3 d’abril, sempre que les condicions sanitàries ho permetin. El retard s’ha decidit tenint en compte la incidència de les diferents onades del virus al llarg de tot l’any i la climatologia, que fan de la primavera la millor opció per a la celebració de les dues curses. 

El canvi de data la Marató de Barcelona també ha suposat un ajornament de l’eDreams Mitja Marató Barcelona que se celebrarà el diumenge 3 d’abril, en lloc del 6 de març com estava previst inicialment. D’aquesta manera, les persones que corrin a la Zurich Marató Barcelona comptaran dins del pla d’entrenaments amb la Mitja Marató, a 4 setmanes de la cursa com és habitual. 

La coincidència de la Marató amb altres grans maratons estatals i internacionals, tenint en compte l’aspiració que té aquesta per ser una prova amb una àmplia participació estatal ha estat també un motiu determinant en la presa d’aquesta decisió, ja que el caràcter internacional de la prova, amb més d’un 50% de participació estrangera, exigeix trobar moments que redueixin la incertesa i afavoreixin la mobilitat dels participants. 

La nova data permetrà més temps i millors condicions per a la preparació esportiva dels atletes essencials per aquestes proves de llarga durada. Amb les noves dates del 3 d’abril i el 8 de maig es volen oferir totes les garanties de seguretat perquè els atletes puguin participar en aquesta gran festa del running a la ciutat.

NO T'HO PERDIS: Rutes per començar a córrer per Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat