Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La mascareta de tela que neutralitza la Covid-19 ja es ven als supermercats de Catalunya

Caprabo comercialitza la MOxAd-Tech: el seu teixit manté l’efecte de protecció fins a 50 rentades

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El supermercat Caprabo porta a Catalunya la primera màscara reutilitzable que inactiva el virus SARS-CoV-2, origen de la Covid-19. Les màscares ja es troben a les botigues de la companyia, des d'aquesta setmana. L'efecte de protecció sobre la mascareta es manté després de 50 rentades a 30 graus.

El model de màscara MOxAd-Tech és de tela, reutilitzable, d'alta eficiència i impermeable. I té un revestiment que neutralitza els efectes de virus SARS-CoV-2 quan entra en contacte amb el teixit. Està desenvolupada amb un teixit tècnic que integra diverses capes diferents i un tractament repel·lent a l'aigua que permet neutralitzar els bacteris i virus quan entren en contacte amb la mascareta. I té un preu assequible: 9,95 € la unitat.

Aquest protector facial l'ha fabricat l'empresa portuguesa Sonae i ha superat amb èxit les proves realitzades per l'Institut Molecular João Lobo Antunes de Lisboa (IMM). El producte, una innovació mundial, compta amb un principi actiu prèviament testat ja amb èxit per l'Institut Pasteur de Lille, a França.

Compta, a més, amb la certificació OEKO-Tex, que garanteix l'absència de productes químics nocius durant el procés de fabricació i és, per tant, inofensiu en termes ecològics humans.

NO T'HO PERDIS: On comprar mascaretes amb dissenys originals. 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat