Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La mascareta que ha nascut per ajudar la indústria musical

Masks for Music és una iniciativa global solidària per alleujar les pèrdues econòmiques del sector

https://d32dbz94xv1iru.cloudfront.net/customer_photos/8dfae11c-4fb1-4a69-9050-21e761a601db.jpg
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Si les indústries farmacèutica i tèxtil venen mascaretes, per què no pot fer-ho la de la música, que és una de les més afectades per la pandèmia? Aquesta és la pregunta que s'ha fet l'agència barcelonina de management, producció i 'booking' De Light Management abans de crear Masks for Music, una plataforma global de venda de mascaretes que poden comercialitzar directament les empreses relacionades amb la música.

Comprant-les, ajudaràs directament festivals, sales de concerts, clubs, artistes, agències, empreses de representació i mitjans, entre altres organitzacions del sector. 

El funcionament de Masks for Music és molt senzill. L'empresa o artista que desitgi vendre aquesta mascareta a través del seu web no ha de fer cap inversió, només ha de generar un link. La plataforma posa tota la infraestructura i el 50% de la venda va directament per a l'afiliat. L'altre 50% es reparteix de la següent manera: un 21% és per a costos de producció i 'packaging', un 19% per a costos d'operació i distribució i, el 10% restant per a ONG's associades a la plataforma, sempre relacionades amb la música.

Masks for Music
FOTO: Masks for Music

Masks for Music ofereix diversos 'packs' amb dissenys predeterminats, però també existeix l'opció perquè els artistes o festivals les venguin amb un disseny costumitzat. Això sí que implica una inversió, perquè s'han de produir expressament, però segons asseguren des de Masks for Music, és recuperable. 

I si vols saber com et queda, hi ha un filtre disponible a Instagram. Només cal que busquis Masks for Music a la galeria de filtres.

NO T'HO PERDIS: Els millors festivals de música a Barcelona i a Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat