Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La mascareta que ha nascut per ajudar la indústria musical

Masks for Music és una iniciativa global solidària per alleujar les pèrdues econòmiques del sector

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Si les indústries farmacèutica i tèxtil venen mascaretes, per què no pot fer-ho la de la música, que és una de les més afectades per la pandèmia? Aquesta és la pregunta que s'ha fet l'agència barcelonina de management, producció i 'booking' De Light Management abans de crear Masks for Music, una plataforma global de venda de mascaretes que poden comercialitzar directament les empreses relacionades amb la música.

Comprant-les, ajudaràs directament festivals, sales de concerts, clubs, artistes, agències, empreses de representació i mitjans, entre altres organitzacions del sector. 

El funcionament de Masks for Music és molt senzill. L'empresa o artista que desitgi vendre aquesta mascareta a través del seu web no ha de fer cap inversió, només ha de generar un link. La plataforma posa tota la infraestructura i el 50% de la venda va directament per a l'afiliat. L'altre 50% es reparteix de la següent manera: un 21% és per a costos de producció i 'packaging', un 19% per a costos d'operació i distribució i, el 10% restant per a ONG's associades a la plataforma, sempre relacionades amb la música.

Masks for Music
FOTO: Masks for Music

Masks for Music ofereix diversos 'packs' amb dissenys predeterminats, però també existeix l'opció perquè els artistes o festivals les venguin amb un disseny costumitzat. Això sí que implica una inversió, perquè s'han de produir expressament, però segons asseguren des de Masks for Music, és recuperable. 

I si vols saber com et queda, hi ha un filtre disponible a Instagram. Només cal que busquis Masks for Music a la galeria de filtres.

NO T'HO PERDIS: Els millors festivals de música a Barcelona i a Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat