Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Quan no és obligatoria la mascareta a Catalunya?
FOTO: ShutterstockMascareta

La mascareta tornarà a ser obligatòria a centres sanitaris

La Generalitat de Catalunya segueix l'exemple de la valenciana i tornarà a decretar l'ús obligatori dels cubreboques

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Les dades sanitàries preocupen les autoritats, sobretot per l'increment en les últimes setmanes de les infeccions respiratòries i el consegüent augment dels ingressos hospitalaris. Per això la Generalitat ha optat per reimposar l'ús obligatori de mascareta als centres sanitaris.

La decisió segueix l'anunci de la Generalitat Valenciana i serà aplicada a tots els centres sanitaris catalans mitjançant una resolució que serà difosa al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

El conseller de Salut, Manel Balcells, va expressar a través de la xarxa social X que: "L'increment de virus respiratoris ens ha dut a decidir que a Catalunya la mascareta sigui obligatòria als centres sanitaris. Agraeixo la tasca dels professionals en aquests moments d'incidència del virus de la grip i afeccions respiratòries"

D'altra banda, segons informa l'ACN, del departament de Salut ha confirmat que en la pròxima reunió del Consell Interterritorial del Sistema de Salut, programada per al dilluns que ve, la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, sol·licitarà a l'Estat la restauració de mesures com les baixes mèdiques automàtiques i les declaracions responsables d'absència, utilitzades durant la crisi de la covid sota l'estat d'alarma i que requereixen una regulació a escala estatal.

NO T'HO PERDIS: Si veus aquest senyal, baixa de la bici i del patinet

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat