Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La millor truita de patata que podreu trobar al supermercat, segons l'OCU

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Potser ja esteu cansats de cuinar cada dia. O ja n'esteu farts de dedicar-vos a repensar què fareu aquell dia per sopar o de practicar l'elaboració de diferents plats. Us mereixeu un descans i dinar a taula parada. No us preocupeu, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha dictat sentència. L'OCU ens ha assenyalat la truita que potser és l'única del supermercat que pot fer ombra a les vostres casolanes.  

Compte, perquè va guanyar un campionat d'Espanya i està al 'top ten' de les millors del país. És la que guanya de molt llarg a les altres marques que podeu trobar al supermercat i la podeu comprar online

La truita és del xef Senén González, que ha passat anys perfeccionant la fórmula per comercialitzar-la als grans supermercats del país. Ara l'OCU ens ajuda a decidir-nos i l'ha declarat la millor truita del país segons els seus ingredients, el sabor, la qualitat nutricional i l'etiquetatge. 

Tot i que tendim a creure que els productes de supermercat són de fabricació automatitzada, aquestes truites es preparen com al restaurant del xef a la capital basca, el Sagartoki. Tallen la patata a falques i la ceba perquè quedi molt picadeta i dediquen gran quantitat de temps a l'escalfat, perquè caramel·litzin de manera natural i que es barregin tots els seus aromes.

Aquí no hi ha lloc per a la discussió sobre la ceba. Com està feta amb tanta cura, també volen que la gaudiu a casa com acabada de fer. Aquí teniu el vídeo explicatiu de com donar-li el toc final:

NO T'HO PERDIS: Compra directament al pagès amb 'Pagesia a casa'

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat