Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La moda urbana de Kaotiko s'instal·la al mític local de la galeria Joan Prats

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

La marca Kaotiko s'instal·la a la rambla de Catalunya número 54, local emblemàtic rehabilitat per Josep Lluís Sert als anys 70 i que durant 38 anys va ocupar la galeria Joan Prats.

Aquí les protagonistes són les marques urbanes i el públic jove: Ellesse, Fred Perry, Carhartt, Levi's, Lacoste i la marca de Kaotiko, entre d'altres, en diàleg amb un espai que està carregat d'història. L'element que sobreviu i que hi remet directament és la façana decorada amb motius heràldics (aquí es va instal·lar la barreteria de la família Joan Prats, amic de Joan Miró, qui va establir la connexió amb Sert i la família de Muga, els galeristes). De l'interior, l'únic element reconeixible és el banc que condueix a la planta inferior. 

Malauradament, l'antiga galeria Joan Prats és un altre exemple de local emblemàtic on desapareix el negoci de referència i es conserva poc l'interiorisme, tot i estar catalogat per l'Ajuntament.
Isabel de Pedro
Foto: Isabel de Pedro

La galeria va canviar de localització el 2014 coincidint amb la llei d'arrendaments urbans i la fi dels lloguers antics; el local situat als baixos de la Casa Dolors Calm, també catalogada, va ser ocupat llavors per la dissenyadora Isabel de Pedro, que amb el seu soci Rafel Tous van conservar intacte l'arquitectura i els elements patrimonials del local. La marca esportiva Nautica, inquilins que van seguir a de Pedro, van intervenir l'espai destrossant l'interior plantejat per Sert.

No t'ho perdis: les botigues més boniques de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat