Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La nueva experiencia inmersiva en la montaña rusa del Tibidabo
Foto: Tibidabo.catLa nueva experiencia inmersiva en la montaña rusa del Tibidabo

La muntanya russa del Tibidabo estrena una experiència de realitat virtual

La renovació del Mirador i nous espectacles us esperen a la reobertura de l'icònic parc d'atraccions barceloní

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

El Tibidabo ha estrenat temporada amb la renovació d'atraccions i alguns espais emblemàtics, nous espectacles i noves activitats educatives. Però la novetat més destacada del mític parc d'atraccions de Barcelona és una experiència de realitat virtual a la muntanya russa, la qual s'estrena aquest diumenge, 16 d'abril. Aquesta reobertura del Tibidabo completa la nova oferta del parc, que ja es va iniciar amb l'estrena de l'Àrea Panoràmica el passat 4 de febrer, i que es proposa superar els 665.000 visitants. 

Realitat virtual al Parc del Tibidabo
Foto: Tibidabo.catRealitat virtual al Parc del Tibidabo

Una experiència immersiva a 500 metres d'altura

Coincidint amb el 15è aniversari de la muntanya russa, a partir d'aquest diumenge 16 d'abril s'oferirà als visitants més intrèpids la possibilitat de gaudir d'una experiència immersiva de tot el recorregut, a través d'ulleres de realitat virtual, en aquesta atracció que s'eleva a més de 500 metres sobre el nivell del mar en un trepidant viatge de més de 80 km/h. Els visitants que optin per les ulleres de realitat virtual faran un recorregut immersiu de 2 minuts, on les mascotes del parc són protagonistes en un viatge des de l'espai fins al fons del mar, amb imatges creades expressament per al Tibidabo. Això sí, els visitants que ho desitgin podran continuar optant per pujar a l'atracció sense l'experiència de realitat virtual. 

De cara a l'estiu, l'històric Edifici Cel, que data dels anys 20, també s'afegirà a la realitat virtual i es podrà visitar amb una experiència immersiva única. A més d'aquestes noves activitats a les atraccions, es renovaran també espais clàssics del parc com el Mirador, el Mirador Cobert, la zona dels autos de xoc i l'edifici de La Masia, així com atraccions com el Diavolo, el Carrusel i la Granota. 

Nous espectacles, l'estimat Geronimo Stilton i el Laser Show

Durant els primers mesos de la temporada, el ja reconegut personatge de Geronimo Stilton animarà els més petits de nou amb el seu espectacle. També hi trobareu les mascotes del parc, el Ti, la Bi, la Da i el Bo, els quals podreu conèixer un any més arreu del parc. L'espai del Marionetarium començarà la temporada amb un nou espectacle itinerant, 'Pallassos de fusta', i a l'abril s'estrenarà 'Marionetarium 2023', amb nous titelles.  

Les mascotes del Tibidabo acompanyaran els espectacles
Foto: Tibidabo.catLes mascotes del Tibidabo acompanyaran els espectacles

I de cara als vespres d'estiu, el parc recuperarà l'espectacle Laser Show, un dels més exitosos, que l'any passat ja va aplegar 25.000 persones. 

Per altra banda, la nova temporada del parc ampliarà la seva oferta educativa amb activitats adreçades a alumnat de 1r a 4t d'educació primària, amb jornades sobre mobilitat sostenible des de març fins al juny. El 19 de maig, també s'organitzarà una jornada per alumnes de 4t d'ESO, amb activitats científiques impulsades conjuntament amb l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya. 

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat