Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
NASA
Foto: Hasbul Aerial Stock /Shutterstock

La NASA aterra a Barcelona amb la marató informàtica més gran del món

El hackathon STEAM reunirà fins a 300 persones de perfils diferents: programadors, científics, dissenyadors, tecnòlegs...

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Tranquil tothom. No patim cap invasió alienígena que justifiqui la presència de la NASA a Barcelona. Es tracta d'un esdeveniment internacional de gran importància que reunirà més de 300 professionals de diferents perfils: programadores, científics, dissenyadores, narradores, creadores, constructores o tecnòlegs, entre d'altres.

La NASA International Space Apps organitzarà el hackathon STEAM, un gran esdeveniment creatiu d'abast mundial (el més important del seu àmbit) que se celebrarà els dies 7 i 8 d'octubre. Seran 48 hores de marató informàtica promoguda per la NASA i amb el suport de nou agències espacials de tot el món.

L'objectiu és crear aplicacions mòbils, programari, maquinària i també contrastar les visualitzacions de dades. La idea és treballar desafiaments dissenyats directament per la NASA i, d'aquesta manera, poder contribuir a missions d'exploració de l'espai. La NASA, per tant, posarà les seves dades a disposició de tots els participants.

hackathon
Foto: Leonel Calara / Shutterstock

Cap a Florida

Hi haurà desafiaments orientats a tota classe d'habilitats, edats i nivells d'estudi. Un jurat especialista en les matèries relacionades triarà els tres projectes guanyadors de cada ciutat que competiran a escala internacional amb els guanyadors de la resta de ciutats.

Tots els escollits podran visitar el Kennedy Space Center, la mítica seu de la NASA a Cap Canaveral (EUA), i podran exposar les seves idees davant dels experts de l'agència espacial. Un primer pas si voleu acomplir el vostre somni de ser astronauta.

NO T'HO PERDIS: El millor poble del món està a Catalunya (i molt a prop de Barcelona)

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat