Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
salsa barbacoa barbie
Foto: Instagram / @heinz_esp

La nova salsa barbacoa rosa de Barbie ja es pot comprar a Barcelona per menys de 4 euros

Heinz ha anunciat el seu nou producte per celebrar el 65è aniversari de la icònica nina

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Col·leccions de roba, cotxes de joguina, festes temàtiques... El 'boom' de Barbie va tenyir de color rosa tot el món el passat estiu. La pel·lícula de Greta Gerwig, protagonitzada per Margot Robbie i Ryan Gosling, va ser la pel·lícula més taquillera de la història de Warner, amb més de 1.300 milions d'euros recaptats a les sales de cinema d'arreu del món. Centenars de marques es van sumar al 'barbie core' i ara, gairebé un any després de l'estrena del film, Heinz tampoc no ha volgut quedar-se fora d'aquesta tendència.

La multinacional pionera de productes d'alimentació envasats, coneguda per les seves salses, ha anunciat el seu nou producte que s'ha fet viral a les xarxes: una salsa barbacoa de color rosa inspirada en Barbie. L'empresa ha anunciat que es tracta d'un producte d'edició limitada en col·laboració amb Mattel per celebrar el 65è aniversari de la icònica nina. Segons indica la pàgina web de l'empresa, la 'Heinz Barbiecue' és una salsa fumada "perfecte per a hamburgueses a la planxa i patates fregides", i és apta per a persones celíaques i veganes.

L'edició limitada no només es pot trobar en països com el Regne Unit, sinó que també està disponible a Barcelona en exclusiva als supermercats d'El Corte Inglés per 3,99 euros. Heinz va penjar a les seves xarxes socials un vídeo promocional on el pot es trobava dins una caixa de Barbie, però, tot i que els usuaris van demanar que també es posés a la venda, l'empresa ha avisat que el producte es ven de manera individual i sense caixa.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Heinz UK (@heinz_uk)

Les reaccions a les xarxes

El vídeo promocional que va penjar Heinz al seu compte d'Instagram per anunciar el nou llançament ja acumula més de 23.500 m'agrada i centenars de comentaris. Alguns han deixat reaccions tan enginyoses com "si no feu un Kenchup, estareu perdent molts diners" i d'altres s'han mostrat més escèptics respecte als ingredients del producte: "d'on surt el color rosa? Quin colorant? Additius?". A aquest darrer comentari, Heniz ha aclarit que el color rosa de la salsa s'aconsegueix a partir d'extracte de remolatxa perquè sigui apta per a persones veganes.

NO T'HO PERDIS: 10 llocs roses de Barcelona on sentir-te com a ‘Barbie’

Tota la informació sobre el Time Out Fest 2024, el millor festival gastronòmic de Barcelona

Més de menjars icònics

    Últimes notícies

      Publicitat