Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Paella
Foto: shutterstockPaella

La paella, el plat més popular a Instagram a Espanya (i el 13è al món)

La llista dels plats més 'instagramejables' a Espanya

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Hi ha dos tipus de persones al món: les que fan fotos al menjar i les que tenen gana. El tercer tipus soc jo: amb molta gana en general, però mig engolida pel segle XXI, en el qual ensenyem abans que mengem. Però és igual el tipus de persona que siguis que tots tenim una cosa en comú: ens agrada veure fotos de menjar.

Ara que estem de vacances i som especialment pesats penjant fotos cada dos per tres, un estudi de Thuisbezorgd.nl ha investigat quins són els plats més instagrammejables a Espanya, basant-se en el nombre hashtags de cada plat. I sorpresa! La paella és la més popular, possiblement amb l'ajuda dels turistes que diuen paella a qualsevol cosa. Amb més de 3.325.532 hashtags, va seguida de les empanades gallegues i del 'gazpacho'. La truita de patates té 331.658 etiquetes i la segueixen els entrepans, la fideuà i el 'cocido'. El 'lechazo' també ha entrat al TOP 10, i el segueixen el 'pollo al ajillo' i l'arròs amb ou, l'últim de la llista amb 6.319 hashtags.

L'estudi també ha entrat a les cuines de tot el món: la pizza és la més popular en tot Europa, amb més de 86.000.000 hashtags.

Pizza
Foto: Joe Phataprong - shutterstockPizza

El sushi és el més popular a Àsia i el shawarma a l'Àfrica. A Amèrica del Nord havia de ser l'hamburguesa, amb 33.054.250 hashtags. I l''asado' cuinat a foc lent guanya a Amèrica del Sud. A Oceania el més popular és un dels clàssics australians: el pastís de carn, amb 266,868 hashtags.

Burger
Foto: Fedorovacz - shuttesrtockBurger

Mentre la primera conclusió és que som poc originals i els plats típics són típics per alguna cosa, l'obvietat és clara: per molt bon gust que tingui el pa amb tomàquet, no queda gaire bé a les fotos.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat