Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Paloma, Barcelona
Photograph: Maria DiasLa Paloma

La Paloma reobrirà per Cap d’Any amb una festa

Després de quinze anys tancada, aquesta sala obrirà puntualment per oferir una festa de benvinguda al 2023

Editat per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La sala de festes La Paloma, tancada des de fa quinze anys, obrirà de forma puntual per donar la benvinguda el 2023. La mítica sala ja ha anunciat la seva festa de Cap d'Any, que serà de les 0.30 h i fins a les 6 h de la nit del 31 de desembre a l'1 de gener, amb música en directe a càrrec de Carlitos Sarduy, la DJ Sonido Tupinamba, Discos Paradiso, Guille de Juan i Virginie.  Les entrades es poden adquirir a través del portal Dice i costen 38,20 euros.

La Paloma preveu obrir definitivament el 2023, però no hi ha encara una data concreta. De fet, la sala ja ha endarrerit diverses vegades la seva data d'obertura. Aquesta vegada, però, tot sembla legítim, ja que l'última informació que teníem era que preveien obrir de cara al 2022 i, tot i que la festa de Cap d'Any començarà mitja hora després que hagi començat el 2023, aquesta celebració per acomiadar l'any s'acosta molt a una promesa complerta. La festa puntual de Cap d’Any, que vol recuperar l’ambient festiu dels millors temps de la sala, servirà d’assaig per a l’obertura definitiva.  

NO T'HO PERDIS: Així serà la celebració del Cap d'Any 2023 a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat