Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Simulació focs artificials de Cap d'Any 2020
Foto: Albert RoviraSimulació focs artificials de Cap d'Any 2020

Així serà la celebració del Cap d'Any 2021 a Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha suspès l’espectacle de Cap d’Any 2021 previst a l’avinguda de la Reina Maria Cristina

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez
Publicitat

Malauradament, l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que suspèn l’espectacle de Cap d’Any 2021 previst a l’avinguda de la Reina Maria Cristina a causa de les restriccions anunciades per la Generalitat de Catalunya per fer front a sisena onada de la Covid-19. Després d'un any d'aturada per la pandèmia, el consistori havia anunciat la tornada de la festa en aquest espai, amb un espectacle per acomiadar el 2021 i donar la benvinguda al 2022 amb llum, pirotècnia, foc, música, personatges màgics i grans projeccions a la font de Montjuïc.

L'empitjorament de la situació epidemiològica ha portat el consistori a cancel·lar la celebració. Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, considera “impossible” seguir endavant amb l’acte que s’havia organitzat per donar la benvinguda el 2022, a causa de les noves restriccions que ha impulsat el Govern de la Generalitat, com el toc de queda impedirà sortir al carrer entre la 1 i les 6 h o el tancament de l'oci nocturn. 

El que sí que hi haurà és un espectacle de focs artificials que s'emetran en directe per televisió a partir de les 21.30 h.

NO T'HO PERDIS: Fas festa a casa? Aquí tens la playlist per no parar de ballar!

Recomanat

    Més de Any Nou

      També t'agradarà
        Publicitat