Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La parada de Liceu estarà tancada de l'11 al 31 de juliol

De l'11 al 19 d'aquest mes no funcionarà en sentit Zona Universitària i del 20 al 31 de juliol no ho farà en sentit Trinitat Nova

Escrit per
Meritxell Palou
Publicitat

Durant el mes de juliol i agost s'executaran les obres a les estacions de Liceu i Drassanes de l'L3 per avançar en l'eliminació d'amiant de les instal·lacions de TMB. Les actuacions s'estan realitzant a la parada de Liceu de l'11 al 19 de juliol, i això farà que els trens no s'aturaran en aquesta estació en sentit Zona Universitària. Del 20 al 31 de juliol els trens no pararan a Liceu, però en sentit Trinitat Nova. 

Les afectacions a les parades de l'L3 continuaran a l'agost, aquest cop les feines es faran a la parada de Drassanes de l'1 al 17 d'agost per extreure l'amiant de la instal·lació, per tant, els trens no pararan en cap sentit en aquesta estació. Aquestes feines formen part del pla de desamiantatge de l’entitat.

Segona fase de remodelació de l'L5

La línia 5 de metro també es veurà afectada aquest estiu per les obres. Comença la segona fase de remodelació de la línia que afectarà la circulació de trens de l'1 al 31 de juliol de la Sagrera fins a Horta i de l'1 al 31 d'agost es deixarà fora de servei el tram entre La Sagrera i El Carmel. 

Durant les obres es reforçaran les línies de metro 1, 2, 3 i 4 i també es posaran busos llançadora amb un recorregut semblant al que fa l'L5. A més, s'incrementaran la freqüència d'autobusos de les línies V27 i D50 que passen per la zona afectada.

NO T'HO PERDIS: Comencen les obres per unir les estacions de Plaça Espanya i Gràcia

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat