Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Pedrera obre el seu entresol al públic per primera vegada

La visita a aquest nou espai es farà amb ulleres de Realitat Mixta que combinen el món real amb hologrames

Escrit per
Ainhoa Echeverría
Publicitat

Per primera vegada s'obrirà al públic un nou espai de La Pedrera: el seu entresol. A través de la nova experiència La Pedrera Magical Vision, els visitants podran descobrir aquest desconegut racó de l'emblemàtic edifici de Gaudí, però, a més, ho podran fer amb ulleres de Realitat Mixta

La Pedrera Magical Vision es tracta d'una experiència única a Espanya i que permetrà descobrir la Casa Milà combinant tecnologia i realitat. La visita mostra de manera multisensorial la història i l'arquitectura de l'edifici, amb un recorregut per l'espai circular que envolta el Pati de les Papallones i que segueix la línia arquitectònica de la Casa Milà. Durant l'experiència es podrà descobrir la vida dels propietaris de l'edifici, quina va ser la inspiració de Gaudí i com es va construir, i també les vides que han passat per La Pedrera al llarg dels anys. 

Les ulleres de Realitat Mixta permetran als visitants participar de manera activa durant la visita, a través d'hologrames que es combinen amb l'espai real i que apareixen durant el recorregut a les diferents sales. Però aquesta tecnologia és molt diferent de la Realitat Virtual, ja que l'adaptació de les persones és gairebé immediata i en tot moment els visitants seran conscients de l'espai i els objectes que els envolten.  

Aquest projecte ha estat desenvolupat per la Fundació Catalunya La Pedrera i Laie - Culture Experience, utilitzant la tecnologia el visor hologràfic Microsoft HoloLens 2. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer el juny a Barcelona

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat