Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Parc de la Creueta del Coll
Foto: Scott ChasserotParc de la Creueta del Coll

La piscina de la Creueta del Coll tampoc obrirà aquest estiu

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Avís a tots els assedegats de piscines refrescants al mig de Barcelona perquè es preveu un estiu complicat. Després de l'anunci del tancament indefinit de la platja de l'Eixample, dins el Parc de la Torre de les Aigües, arriba la notícia de què s'haurà d'esperar al 2020 per poder-se refrescar en les aigües de l'estanc de la Creueta del Coll.

Estanc de la Creueta del Coll
Estanc de la Creueta del Coll
Foto: Ajuntament de Barcelona

Les obres tornen a impedir la reobertura

Les filtracions i les obres per solucionar les múltiples fugues del llac artificial del parc són el motiu, un any més, del seu tancament. La redacció del projecte de rehabilitació i el pressupost que s'hi destinarà (599.920 euros) ja estan tancats i aprovats, però l'execució de les obres encara estan per començar.

Es calcula que amb cinc mesos es podran solucionar els problemes que presenta la piscina i obrir, amb tota probabilitat, l'estiu del 2020. Les obres és dividiran en dues parts per tal de minimitzar els efectes col·laterals de les obres als visitants del parc, el qual seguirà obert. L'Ajuntament, per la seva part, està estudiant activitats alternatives per a tota la família durant els mesos de juliol i agost.

NO T'HO PEPRDIS: Les 10 millors platges de Catalunya

Últimes notícies

    Publicitat