Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La plaça de Catalunya serà l'epicentre del Festival de Nadal de 2020

Barcelona aposta per la cultura per incentivar la dinamització social i comercial del centre de la ciutat

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

Encara falten mesos perquè arribi Nadal, però en el marc dels objectius de recuperació comercial de la ciutat després de la situació provocada per la crisi sanitària, l'Ajuntament ja està començant a comunicar els esdeveniments i novetats principals de la festivitat d'enguany. 

Del 18 al 30 de desembre se celebrarà a la plaça de Catalunya un festival cultural amb vint projectes familiars, musicals i d'arts escèniques, en una programació de més de 100 activitats destinades a diferents franges d'edat. Així, es reforçarà el paper del centre de la ciutat com a punt d'atracció social i cultural, tant per als barcelonins i barcelonines com per als visitants, aprofitant el caràcter mediterrani que permet celebrar les festes nadalenques en ple carrer.

Festival de Nadal
Festival de NadalFoto: Ajuntament de Barcelona

Tot això formarà part del Festival de Nadal de Barcelona, comissariat per Oriol Martí Sambola, que durarà del 26 de novembre al 6 de gener i que girarà al voltant del concepte “la Màgia del Nadal i la Llum”. Per això, i com a resposta a les demandes del sector comercial, l'Ajuntament augmentarà de manera extraordinària un 72% la subvenció d'il·luminació nadalenca als eixos comercials.

La programació pensada per la Plaça de Catalunya es dividirà en franges horàries destinades a diferents edats. Els matins seran per al públic infantil i familiar, les tardes per a la música en viu i les arts escèniques i les nits per a un únic espectacle de gran format que ocuparà els tres escenaris ideats per a l'espai.

NO T'HO PERDIS: 5 motius per veure 'Drama', la sèrie de la polèmica de TV3 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time Out Pocket interactiva 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat