Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La plaça de John Lennon convertida en la de Víctor Nubla
Foto: Erica Aspas

La plaça John Lennon es converteix en la de Víctor Nubla en el primer aniversari de la seva mort

La Vila de Gràcia recorda així el músic, agitador cultural i autor d'obres com 'El regal de Gliese' i 'Cómo caza un dromedario'

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Víctor Nubla (1956-2020) va ser un puntal de l'escena underground barcelonina. Músic i escriptor –entre altres coses–, va formar el grup Macromassa juntament amb Juan Crek, va dirigir el festival de música d'avantguarda LEM i va ser fundador de Gràcia Territori Sonor, que va convertir el barri en terreny d'experimentació artística.

El 31 de març s'ha celebrat el primer aniversari de la seva mort i la Vila de Gràcia, el seu barri, l'ha volgut recordar transformant la plaça de John Lennon, al centre del districte, en la de Víctor Nubla. Les plaques dedicades al Beatle han estat tapades per cartells on s'hi llegeix 'Plaça de Víctor Nubla. Barcelona 1956- 2020. Patrona de Tucston', en referència al 'Butlletí Oficial de Tucston' que va crear.

Victor Nubla
Maria DiasVictor Nubla

A finals de l'any passat, el Districte de Gràcia va fer una petició per aclamació popular a la Ponència de Nomenclàtor de Barcelona per posar una placa en honor de Víctor Nubla al carrer de Milà i Fontanals, on va viure durant gairebé 20 anys. Mentre l'aprovació per part de la Ponència no arriba, aquest gest simbòlic ens sembla una manera bonica de tenir Nubla sempre present. 

NO T'HO PERDIS: Recordem Víctor Nubla amb el relat 'La vida quotidiana a Estragó de Dalt', que va escriure per a Time Out Barcelona.

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat