Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La plaça Reial celebra 20 anys de la seva Associació d'Amics i Comerciants

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La plaça Reial és un dels racons més carismàtics de Ciutat Vella, que es vol viu i obert a la ciutadania. Amb l'objectiu de dinamitzar la seva pluralitat i difondre la diversitat que s'hi respira, fa 20 anys va néixer l'Associació d'Amics i Comerciants de la plaça Reial, que acaba de fer 20 anys i ho vol celebrar amb un complet programa d'activitats que al llarg de tot l'any 2019 dinamitzaran aquest carismàtic enclavament barceloní.

Avui s'han presentat els actes de celebració entre els quals destaca la inauguració de l'exposició 'Línia de fuga', un projecte fotogràfic que relaciona i contextualitza persones migrants, refugiades i demandants d'asil a Barcelona. I ho fa narrant la història de deu d'aquests nouvinguts que viuen a la nostra ciutat, que a través dels seus testimonis reflecteixen aquestes realitats tan actuals. Diversos panells situats a la plaça ens acosten aquestes històries que ja es poden visitar des d'avui fins al 25 de març.

Línia de fuga
Imatge de l'exposició 'Línia de fuga'

Les activitats continuaran, per exemple, el Dia de la Dona –amb una intervenció sorpresa a les 13 h d'una veïna de la plaça, Julie Stephenson– i s'eixamplen al llarg del mes de març participant, per exemple, dels actes de l'Off Maria Canals, amb una marató de piano (22 de març); una sessió Virayoga per donar la benvinguda a la primavera (23 de març); o mercadet i tallers Drap Art amb tallers per fomentar el reciclatge.

Les activitats seguiran a l'abril amb la concessió del Premi Amics de la Plaça Reial a Carlos Zanón, una ballada de swing amenitzada per Joan Chamorro (14 d'abril) o el concurs 'Si l'encertes l'endevines' (a partir del 27 d'abril) que tractarà de dinamitzar l'ús del català al barri.

Són només un grapat curt de les activitats que fins a final d'any tindran lloc a la plaça Reial en les quals Time Out participa com a veí i membre de l'Associació d'Amics i Comerciants. Podeu estar al dia i seguir tot el calendari d'activitats al web de l'Associació d'Amics i comerciants de la plaça Reial.

NO T'HO PERDIS: tot el que has de saber de la plaça Reial

Últimes notícies

    Publicitat