Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
platja del Torn
Foto: Turisme l'Hospitalet de l'Infant

La platja nudista més visitada d'Espanya està a Catalunya (i molt a prop de Barcelona)

Més de 2.000 persones visiten sense roba aquesta platja, defensant l'essència naturista de la costa

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Catalunya té platges i cales espectaculars perfectes per desconnectar del ritme frenètic de la ciutat i gaudir de la natura, i moltes molt a prop de Barcelona. Cadascuna d'elles té el seu encant, ja sigui per la claredat de l'aigua, la qualitat de la sorra o el lloc privilegiat on es troben. A més del paisatge, altres platges també criden l'atenció dels visitants per altres motius, com és el cas de la platja del Torn, al municipi tarragoní de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la platja nudista per excel·lència. Durant els mesos de juliol i agost es calcula que més de 2.000 persones hi accedeixen, les quals un 96% ho fan sense roba.


A causa de la seva popularitat i la qualitat d'aquesta pels qui duen a terme aquesta pràctica, la Federació Espanyola de Naturisme l'ha considerat una de les millors platges nudistes d'Espanya. Tot i la massificació de banyistes 'tèxtils', és a dir, que accedeixen vestits, a platges destinades al nudisme, aquesta és una de les poques que manté la seva essència. L'Associació d'Amics de la Platja Naturista del Torn assegura que, gràcies al fet que l'accés a la platja és complicat, aquesta es manté com un espai privilegiat i segur pel nudisme, una pràctica que l'entitat duu promovent durant més de trenta anys.

A més, aquest racó natural cada cop és un lloc més defensat per l'ajuntament del municipi. Anys enrere, la promoció del turisme a la platja del Torn venia de la mà del càmping, també nudista, El Templo del Sol. Actualment, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant també fa promoció del naturisme en aquesta privilegiada platja. Així que si voleu fer una excursió no massa lluny de Barcelona i gaudir de la natura, la platja del Torn és una visita obligada.

NO T'HO PERDIS: Les 25 millors platges de Catalunya

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat