Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La primera botiga de Dr. Martens d’Espanya obrirà a Barcelona

L’establiment té 170 m² de superfície i ha obert al Gòtic aquest setembre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Les primeres persones a portar botes Dr. Martens van ser oficials de correus, militars i treballadors de fàbriques de Gran Bretanya. Ara bé, les sabates van assolir la fama gràcies a Pete Townshend, ja que el carismàtic líder de The Who les feia servir a dalt de l’escenari. Així, les Dr. Martens van passar a ser el segell de tribus urbanes com els skinheads, els gòtics i els punks.

Avui, les botes segueixen conquerint espais estètics fins a arribar al ‘mainstream’, i des del dijous 9 de setembre també disposen d’un espai oficial a la nostra ciutat. Dr. Martens ha obert a Barcelona la seva primera botiga a Espanya, un establiment de 170 metres quadrats, al número 2 del carrer Cucurulla, entre Portal de l'Àngel i Portaferrissa.

Decorat amb els murals de l'artista Asis Percales, a la botiga trobareu des dels clàssics renovats fins als models més nous, com ara unes botes veganes, així com mitjons, cordills i motxilles.

És el moment de recordar la cançó que li van dedicar a la sèrie 'Els joves'!

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat