Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La primera carnisseria vegana del Regne Unit esgota existències el primer dia

L'1 de novembre, el Dia Mundial del Veganisme, desenes de persones van esperar durant hores davant del nou establiment

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

Pot resultar xocant el terme 'carnisseria vegana', però és la nova realitat al barri d'Islington de Londres. Rudy's Vegan Butcher és la primera botiga exclusivament de productes vegans artesanals que busca promoure una alimentació saludable i respectuosa amb els animals. Matthew i Rudy són els fundadors d'aquest concepte revolucionari que es remunta a 2018, quan van obrir el restaurant Rudy's dins del mercat de Camden Town, el qual ja oferia menjars espectaculars només d'origen vegetal com batuts o natxos amb formatge vegà. Però ara van un pas més enllà amb l'esperança d'arribar a un públic més ampli. 

Rudy's Vegan Butcher
Foto: @rudysdvd

Revolució vegana 

L'1 de novembre, coincidint amb el Dia Mundial del Veganisme, desenes de persones van esperar durant hores davant de l'establiment per ser un dels primers a provar els productes el dia de la seva inauguració. Els seus treballadors van assegurar a través del seu Instagram que el primer dia va ser una verdadera "bogeria de vendes". Només en un dia es van esgotar totes les existències de la tenda física i 'online'. Una completa revolució que ja ha fet plantejar la necessitat de buscar una cuina més gran que els permeti donar l'abast amb totes les comandes i clients. 

Saludable i casolà

Els productes vegans de Rudy's –segons expliquen a la seva pàgina web– es diferencien d'altres marques per la seva qualitat i manufactura artesanal. Totes les receptes són originals i casolanes, fetes pel seu xef i propietari Matthew, i parteixen de dietes a base de plantes i matèries primes saludables, fugint d'olis refinats. La filosofia dels seus creadors és oferir la millor alternativa possible a la carn, i això significa cuinar amb aliments sans, sempre segons Rudy's Vegan Butcher. 

Rudy's Vegan Butcher
Foto: @rudysdvd

Menú variat

La carnisseria ofereix un ventall ampli d'opcions que van des de les tres a les deu lliures esterlines per paquet. Per exemple, un dels seus productes estrelles, el bacó de seitan a l'estil americà té un preu de 3,50 £ per 12 unitats. La llista és infinita, des d'hamburgueses, mandonguilles, bacó, porc, pernil, fins formatges de tota mena... Normalment fets de soja, seitan o altres aliments vegetals.  

Rudy's Vegan Butcher
Foto: @rudysdvd

Només veient aquesta hamburguesa, que ningú no diria que no és carn a la vista, ens donen infinites ganes de tastar-la i descobrir el seu sabor. De moment, però, ens haurem d'esperar per fer-ho perquè aquesta botiga només es troba disponible a Londres. 

NO T'HO PERDIS: #TimeToTakeAway: donem suport als bars i restaurants de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat