Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Take away
Foto: ShutterstockTake away

#TimeToTakeAway: donem suport als bars i restaurants de Barcelona

Durant els 15 que romandran tancats, demanem menjar per emportar o a domicili per ajudar els locals de restauració de casa nostra!

Escrit per
Time Out editors
Publicitat

No direm res de nou si afirmem que la crisi del Coronavirus està colpejant la nostra economia, i que s'està acarnissant en alguns sectors, que les estan passant especialment magres. Un d'ells és el de la restauració: són molts els locals que han anant anunciant que ja no podrien tornar a aixecar la persiana com a conseqüència de la pandèmia. I els que continuen oberts estan fent mans i mànigues per sobreviure.

En aquest context, la notícia que a partir del divendres 16 d'octubre haurien de romandre tancats durant quinze dies va caure com un gerro d'aigua freda sobre els bars i restaurants. Dues setmanes sense obrir portes als clients podria ser la gota per fer caure la balança cap al tancament definitiu del negoci. Per això ara, més que mai, ens necessiten. La manera de contribuir a que no tanquin els nostres establiments favorits és continuar que els seus fogons continuïn encesos demanant plats per emportar o perquè en els portin a casa. I animar els nostres amics i coneguts a fer el mateix, de viva veu i per les xarxes socials.

Des de Time Out hem creat el hashtag #TimeToTakeAway amb aquest objectiu. A més, actualitzarem llistes i en crearem de noves amb els millors restaurants de cada especialitat que ofereixen servei de take away i a domicili per posar-vos-ho ben fàcil. També compartirem suggeriments dels nostres locals favorits que volen continuar posant-nos la panxa contenta tot i les dificultats.

Recordeu tots els bons moments que heu passat a aquell bar o restaurant: és el moment de tornar-los una mica de l'alegria que han repartit. És #TimeToTakeAway

- 20 dels millors restaurants de Barcelona que ofereixen servei per emportar i repartiment a domicili

- Sushi per endur!

- El millor menjar xinès amb servei take away i a domicili

- Restaurants Michelin que et porten el menjar a casa

- Hamburgueses mítiques també a casa!

- Restaurants amb servei propi de servei a domicili

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat