Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La primera pastisseria amb 'escape room' és a Barcelona

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Fa poc parlàvem d'un 'escape room' amb restaurant incorporat. Ara és just a l'inrevés: la pastisseria Kessler Galimany, un dels establiments de pastisseria amb més tradició popular de Barcelona –quins xuixos i croissants de xocolata!– ha obert un 'escape room'. "Les tendències avancen i t'has d'anar buscant la vida", explica en Carles Galimany, mestre pastisser i hereu de la nissaga. De fet, ja fa més d'un any que ha obert i està tenint una molt bona acceptació. "Amb la família ens vam enganxar a participar en tota mena d''escape rooms', i poc temps després vam pensar: 'i per què no en muntem una nosaltres mateixos?'", explica.

L'espai ja el tenien. Van habilitar el magatzem-obrador just davant de la pastisseria d'Hostafrancs, que disposa de diverses habitacions, com a 'escape room'. Galimany és reticent a revelar massa detalls de l'aventura, però sí que especifica que "passa dins un obrador de pastisseria i està tenint una gran acceptació de públic. Comença amb la mort del meu avi i arran d'aquest succés es formula una història que planteja el misteri a solucionar". La seva resolució esdevé un joc basat en la història familiar d'aquesta pastisseria oberta l'any 1950.

'Escape room' de Kessler Galimany
'Escape room' de Kessler Galimany
© Kessler Galimany

El punt fort de l'aventura és "una habitació amb obrador on s'han de resoldre l'enigma principal, i també fer algunes tasques de pastisseria", diu. Es fornegen i tasten pastissos de veritat? "No! Però sí que fas servir una massa amb una maquinària de pastisser".

Tota la peripècia comença a la cafeteria, on es presenta Galimany vestit de pastisser. Aquest "és un 'escape room' atípic perquè comença en una cafeteria", diu. També ho és perquè si resoleu l'enigma sense demanar comodins, us conviden a esmorzar o a berenar! I de fet, hi ha la possibilitat de combinar el joc amb un dinar de càtering preparat a mida. Aquí teniu el vídeo del 'teaser' del joc.

La duració és de 75 minuts, força més que l'hora habitual de la mitjana de l'escapisme lúdic. És, esclar, un entreteniment de caire del tot familiar, sense escenes o detalls truculents. Hi poden participar nens a partir de 10 anys i hi ha tres nivells. El preu és de 50 euros per a grups de dues a tres persones, i de 80 € per a grups de 4 a 6 participants.

SI N'ETS FAN, NO DEIXES DE VISITAR LA NOSTRA GUIA AMB ELS MILLORS ROOM ESCAPE DE BARCELONA

Últimes notícies

    Publicitat