Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La recerca busca abraçades: la campanya que uneix centenars de famosos

El Clínic impulsa una campanya solidària per recaptar fons per la investigació

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

En aquests moments d'absoluta excepcionalitat les abraçades, s'han revalorat més que mai. Si cotitzessin a borsa, ara mateix, aniria més cara una abraçada a una persona estimada que qualsevol acció d'una multinacional. Tots desitgem acostar-nos als nostres pares, avis o cosins i, lliures de mascaretes i distàncies de seguretat, abraçar-los com mai. Caldrà esperar a gaudir d'aquest bé tan preuat ara mateix, mentrestant, l'Hospital Clínic i l’IDIBAPS han posat en marxa una campanya de captació de fons en forma d'abraçades solidàries.

La recerca, el camí més curt per tornar a abraçar

És una acció gratuïta, afable i aparentment inofensiva però ara mateix pot sortir cara. Els científics fa temps que ho avisaven i ara, directament, ho exigeixen com a única forma d'aturar la pandèmia tornar a estar junts, tornar a abraçar-nos. Sota el lema "Per una abraçada", l’objectiu és avançar en recerca per conèixer millor el nou coronavirus, descobrir els seus punts febles i posar fi a l’actual situació d’emergència.

Personalitats conegudes de diferents àmbits com Josep Maria Pou, Pep Guardiola, Mercè Sampietro, Jaume Plensa o Carles Puyol ja s'han sumat a través de donatius o posant el seu rostre al vídeo promocional. S'anima que el màxim de gent hi col·labori amb el que pugui a través de la pàgina web de la campanya. A més també es llança un repte a través de les xarxes socials amb el lema #PerUnaAbraçada, que “consisteix a pujar una fotografia d’una autoabraçada i nominar tres persones perquè facin el mateix”.

NO T'HO PERDIS: Sitges i Vilanova reobren platges (amb condicions)

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat