Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Reobren les platges de Sitges i Vilanova
FOTO: ShutterstockReobren les platges de Sitges i Vilanova

Sitges i Vilanova reobren platges (amb condicions)

Les dues ciutats del Garraf obren camí i permeten el passeig a les platges

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Qui ens hauria dit que arribaríem a escriure aquest titular però en la situació que ens ha tocat viure, està totalment dins la "nova normalitat". Progressivament celebrarem com si fos una gran inauguració la reobertura de bars, terrasses, teatres, museus i, també, platges. Les platges encara són un dels temes d'una normativa clara pel que fa a les condicions de seguretat per accedir-hi, no s'hi permet ni el bany ni el passeig en la majoria de la costa. Vilanova i Sitges obren camí i són l'excepció de la costa barcelonina, permetent els passejos sobre l'arena de la platja.

Prohibit banyar-se i prendre el sol

Les dues ciutats del Garraf ja han reobert un dels seus principals atractius, les platges. En el cas de la capital de la comarca, Vilanova i la Geltrú, ho permet des del divendres 1 de maig i, en el cas de Sitges, des d'aquest dilluns 4 de maig. Només es contempla gaudir d'aquests grans espais de costa si és de pas i en cap cas es permet banyar-se al mar, fer pícnics o prendre el sol. Els ajuntaments també recorden en el comunicat que han fet públic que cal mantenir sempre la distància de seguretat i la resta de mesures preventives.

En el cas de Sitges es reobriran totes les platges menys Bassa Rodona, Estanyol i Riera Xica, ja que aquestes tres tenen poca arena i no es pot garantir que les persones puguin mantenir la distància de seguretat recomanada. També seguirà prohibit l'accés a les platges naturals de Cala Morisca, platja de l'Home mort, la Desenrocada o la de Santa Bàrbara.

NO T'HO PERDIS: Estiu 2020: així farem les vacances

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat