Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La redacció de Time Out ens instal·lem a CaixaForum

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Ens agraden els reptes i els canvis d'aire. La redacció de Time Out aquesta setmana fem més Time Out que mai i sortim de la redacció de la Plaça Reial 18 per instal·lar-nos del dilluns 9 al divendres 13 de juliol a CaixaForum. Després de l'enriquidora experiència que vam viure al 2015, l'equip del centre cultural de la fàbrica Casaramona ens ha tornat a convidar a descobrir en primera persona les diferents cares i propostes del museu.

La nostra estada, a més, coincideix amb una de les exposicions més esperades de l'any, 'Faraó. Rei d'Egipte', mostra inèdita al país i procedent del British Museum de Londres. Una oportunitat que aprofitarem a fons amb contingut específic sobre la mostra egípcia a la web i en el número 514 de la revista que sortirà el pròxim 18 de juliol. Més enllà de les exposicions temporals, CaixaForum viu, ara al juliol, una època pletòrica d'activitats, amb cicles musicals, cinefòrums i activitats per a tots els públics que també us anirem explicant.

'Faraó. Rei d'Egipte'

Durant aquests cinc dies tenim la missió de ser una finestra a l'interior d'aquest excepcional recinte modernista juntament amb totes les activitats que s'hi couen. A través de reportatges i vídeos us aproparem tot l'art i la vida que s'hi respira, el seu dia a dia i coneixerem de prop els treballadors que vetllen perquè CaixaForum sigui un dels museus de referència de la ciutat. Ens acompanyeu?

Últimes notícies

    Publicitat