Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sagrada Família
FOTO: ShutterstockSagrada Família

La Sagrada Família estrena 'escape room'

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

El temple expiatori de Gaudí també s'apunta a la moda dels 'escape room'. Un de les principals reclams turístics de Barcelona, d'aquesta manera la Sagrada Família vol recuperar la connexió amb el públic local gràcies a la moda dels jocs d'escapada en viu.

'Operació G.A.U.D.I.' és un 'escape room' que us permetrà veure la Sagrada Família com no ho heu fet mai abans. Pujareu per les escales de cargol, resoldreu jeroglífics des del mirador privilegiat de les torres, per acabar intentant escapar de la cripta on hi ha la tomba de Gaudí.

A 'Operació G.A.U.D.I.' ajudareu l'esperit d'Antoni Gaudí a finalitzar la seva obra inacabada perquè pugui descansar en pau. Per fer-ho, haureu de recórrer el temple resolent enigmes i duent a terme proves relacionades amb els motius escultòrics de la Façana del Naixement, com interpretar xiulant la partitura que toquen els àngels trompeters del portal de la caritat, o alimentar cries de pelicà amb la sang d'una femella de pelicà adulta, en referència a la metàfora de l'eucaristia que simbolitza aquesta au.

L''escape room' de la Sagrada Família tampoc no dona l'esquena al present del temple com a atracció turística. Per sortir en 60 minuts de la Sagrada Família i sortir victoriosos de l''escape room' també haureu d'aconseguir esquivar les cues de devots forans, i escapar d'una botiga de 'souvenirs' on sereu atacats per dracs de trencadís vestint samarretes del Barça amb el nom de Gaudí a l'esquena i el número 3, en referència a la Santíssima Trinitat.

'Operació G.A.U.D.I.', l' 'escape room' de la Sagrada Família, és una exclusiva de Time Out Barcelona. Reserves en línia des de timeout.cat a partir del 28 de desembre.

Últimes notícies

    Publicitat