Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Façana de la Passió, Sagrada Familia
Sagrada FamiliaFaçana de la Passió, Sagrada Familia

La Sagrada Família sorteja 325 entrades dobles per al concert de Setmana Santa

La basílica prepara diverses activitats del 16 de març a l'1 d'abril, com la il·luminació de la façana de la Passió

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

La Sagrada Família és una de les atraccions turístiques més concorregudes de Barcelona, però no deixa de ser un lloc de culte religiós. Per això, ja es prepara per a les celebracions de Setmana Santa. Del 16 de març a l’1 d’abril, la icònica basílica oferirà una sèrie d’activitats de culte, culturals i populars, entre les quals destaquen les il·luminacions a la façana de la Passió, el Concert de Setmana Santa i el taller familiar. A banda, també es duran a terme l’habitual missa de Rams, el Tríduum Pasqual i el Via Crucis, que es podran seguir en 'streaming'.

Il·luminacions a la façana de la Passió

Els dies 24, 25 i 26 de març podreu gaudir de manera gratuïta de la il·luminació de la façana de la Passió. A més, l’acte anirà acompanyat del relat de la passió i la mort de Jesucrist amb una locució musical dels textos de Mons. Javier Vilanova, el bisbe auxiliar de Barcelona. Cada dia hi haurà dues sessions de 30 minuts; la primera en català, a les 20 h, i la segona en castellà, a les 21.45 h. 

Façana de la Passió il·luminada
Sagrada FamiliaFaçana de la Passió il·luminada

Concert de Setmana Santa

L’Orquestra de Cambra de Granollers i la Coral Amics de la Unió ofereixen un concert el 22 de març a les 19.30 h. El repertori que els músics presentaran combinen fragments de dues de les quatre passions de Johann Sebastian Bach: les basades en l’evangeli de Mateu i de Joan. 

Aquest acte no és d’accés lliure, però la Sagrada Família ha obert un sorteig de 325 entrades dobles. Per participar-hi, cal inscriure’s al formulari del lloc web de la basílica a partir de l’11 de març, a les 10 h. Les inscripcions tancaran el 17 de març a les nou del vespre i es podrà consultar la llista de les persones guanyadores, a través del mateix portal, el dilluns 18.

Concert de Setmana Santa
Sagrada FamiliaConcert de Setmana Santa

Taller de Setmana Santa

Aquesta activitat és, pot ser, la més adient per gaudir en família, ja que el seu objectiu és apropar el sentit de la Setmana Santa als més petits. Es tracta d’una visita dinamitzada al temple, que permetrà conèixer els espais més emblemàtics de la Sagrada Família. A més, a partir de diferents jocs es farà descobrir la façana de la Passió. Per fer-ho encara més agradable pels infants, la basílica ha organitzat una cloenda ben dolça: decorar un ou de xocolata que es podran endur a casa.

El taller s’ha gestionat en col·laboració amb l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona i el Museu de la Xocolata i té un preu de 9 € pels adults i els infants a partir de sis anys. Per a més informació, podeu consultar l’enllaç de la Sagrada Família.

Taller en família
Sagrada FamiliaTaller en família

NO T'HO PERDIS: Què fer a Barcelona al març

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat