Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Sagrada família sorteja entrades per veure la inauguració de la torre de la Mare de Déu

El dia 8 de desembre s’il·luminarà per primera vegada l’estel lluminós que corona aquesta torre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

De mica en mica, la Sagrada Família va agafant forma. I el 8 de desembre, el temple celebra la inauguració de la Torre de la Mare de Déu amb una sèrie d’actes diversos on tothom està convidat. Això sí, per assistir-hi cal inscriure’s en un sorteig.

Les celebracions estaran a l’altura de la fita que suposa que, per fi, s’acabi de construir aquesta torre del temple. La torre de la Mare de Déu és la primera torre acabada de les sis torres centrals de la Sagrada Família i amb la seva finalització, el temple arribarà als 127 metres d'alçadaA més, és oportú que la inauguració coincideixi amb l’arribada de les festes de Nadal perquè la torre la culminarà una brillant estrella de dotze puntes. Aquesta vistosa estrella farà set metres de diàmetre i s’il·luminarà quan es faci fosc.

La inauguració de la torre té lloc el 8 de desembre i aquest mateix dia la Sagrada Família et convida a assistir a la cerimònia d’inauguració, l’eucaristia i l’acte de benedicció de la torre. A les 10.30 h, tindrà lloc una cerimonial de la cultura popular, a càrrec de les colles de cultura popular de la ciutat, de la qual se’n farà un sorteig d’entrades. Per participar-hi, et pots inscriure a la web de la Sagrada Família

A les 18 h, es farà l’Eucaristia presidida pel Sr. Cardenal Joan Josep Omella i Omella, arquebisbe de Barcelona: la població també hi està convidada, i per assistir-hi caldrà recollir les entrades a la parròquia de la Sagrada Família a partir del dia 29 de novembre.

Finalment, a les 19.15 h, hi haurà l’acte de benedicció de la torre de la Mare de Déu, que es farà des del carrer de la Marina i també es podrà seguir des del web estel.sagradafamilia.org. Per veure la benedicció, no caldrà demanar entrada i tothom que ho desitgi podrà veure l'acte des del carrer o via streaming.  

NO T'HO PERDIS: Plans gratis a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.  

Últimes notícies

    Publicitat