Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Sala Barts tancarà les portes el pròxim 17 d’abril

Les bases del nou concurs de l'Ajuntament de Barcelona no encaixen amb el projecte de sala transversal de la promotora TheProject

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La Sala Barts haurà de tancar el 17 d’abril a causa de discrepàncies entre la promotora TheProject i el nou concurs per la gestió del teatre que ha posat en marxa l’Ajuntament de Barcelona.

En un comunicat, TheProject ha informat que aquesta coneguda sala de concerts i arts escèniques haurà de tancar les portes per manca d’espai. El comunicat exposa que el nou concurs “limita l’ús de l’espai només a la música” i, per tant, “fa inviable la continuïtat del que és i el que ha estat BARTS i la seva proposta transversal i multi escènica”.

La Sala Barts, situada a l’avinguda Paral·lel de Barcelona, ha acollit des del seu naixement el novembre del 2012 més d'1.500.000 espectadors gràcies a la seva oferta de concerts, però també d’arts escèniques, musicals i monòlegs.

Com a sala de concerts, ha omplert una programació variada, impulsant carreres d’artistes emergents com Rozalén, El Kanka o Joan Dausà, que s’han convertit en referents de la música, i també acollint artistes reconeguts com Love of Lesbian, Tomatito, Estopa o Bebe. A més, la Barts també ha ofert produccions musicals i de teatre familiar, com ‘El Petit Príncep’ que, amb 8 temporades, s’ha convertit en un clàssic de la cartellera de la ciutat.

En la línia d’arts escèniques, la Sala Barts s’ha centrat en espectacles d’humor i comèdia, oferint xous de referents nacionals i internacionals com Andreu Buenafuente, Berto Romero o Goyo Jiménez, així com de nous talents provinents d’internet com Inés Hernand, ‘Estirando el chicle’ o ‘Deforme semanal’.

Ara bé, el canvi en el concurs fa que TheProject hagi decidit “no presentar una proposta de continuïtat del projecte” i la Sala Barts, tal com l’hem coneguda fins ara, tancarà les portes el pròxim 17 d’abril. 

Sala Barts
Sala BartsBARTS

 

¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona!

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat