Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Sala Hiroshima tancarà tal com la coneixem el desembre del 2021

S'obre un període de transició en el qual s'intentaran trobar solucions perquè no es perdi el valor generat per la sala

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

La Sala Hiroshima tancarà les portes, tal com la coneixem, el desembre del 2021. L'espai, inaugurat l'any 2015 i des d'aleshores centrat en l'escena contemporània i independent, arrossega una situació de fragilitat que l'havia dut, en primer lloc, a la decisió de tancar aquest mateix desembre.

Han estat la preocupació de l'equip de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona i un marge d'un any atorgat per la propietat de l'espai el que ha fet que s'obri un període de transició de catorze mesos, en el qual es buscaran solucions perquè no es perdi el valor creat per la sala durant aquests sis anys. 

Hiroshima no continuarà en el mateix espai i possiblement continuarà amb un format diferent. El que s'intentarà és que no es perdi tot allò que té a veure amb residències, suport a la creació, una xarxa de col·laboracions internacionals potent, un públic fidel i una trajectòria com a seu de festivals com el Grec o el Dansa Quinzena Metropolitana.

Continua la programació

Després d'haver pogut salvar un tancament imminent i haver-lo posposat fins al desembre de l'any que ve, s'obre un període de transició, que es tancarà després de la tercera edició de la biennal Ciclo ORO d'escena iberoamericana, que es farà a la tardor de l'any vinent.

Durant aquest temps, Hiroshima continuarà oferint una programació que dona suport als artistes a través de coproduccions com 'The national body', de Pau Masaló, i 'Calle sombra', de David Espinosa.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre que no et pots perdre

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat