Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La sèrie infantil sobre l'home amb el penis més llarg del món arriba a Espanya

Filmin estrena 'Juan Pilila', una polèmica ficció d'animació que ha arrasat a Dinamarca

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Com? Una sèrie infantil protagonitzada per l'home amb el penis més llarg del món? Sí, es tracta de 'John Dillermand' (traduïda com a 'Juan Pilila') que Filmin estrena el 5 de novembre. La sèrie, una animació en stop-motion de vint capítols de cinc minuts per a canalla a partir de 4 anys, va batre rècords d'audiència quan es va emetre a la televisió pública danesa.

Malgrat la controvèrsia aixecada, els psicòlegs infantils que van participar en la creació de la sèrie van defensar el seu caràcter pedagògic, assegurant que 'John Dillermand' mostra un home impulsiu, que comet errors, tal com fan els nens, però que assumeix la responsabilitat de les seves accions. A més, el director de la cadena pública danesa va afegir que "la sèrie parla sobre ser fidel a un mateix –amb els defectes inclosos– i que aborda la curiositat dels nens sobre el cos humà des de la vergonya a la diversió".

Està justificada la polèmica? 'El juego del calamar' sí però 'Juan Pilila', no? Ho sabrem a partir del 5 de novembre.

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries noves que has de veure 

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.   

Últimes notícies

    Publicitat