Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro de Barcelona
Foto: Shutterstock Metro de Barcelona

La T-Casual no tindrà el descompte del 30 % el 2023

La tarjeta caducarà el 15 de gener a diferencia de la resta de títols que acabaran a final de l'any vinent

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Després de l'anunci dels preus de les targetes de transport públic pel 2023, hi ha hagut un canvi d'última hora respecte d'un títol, la T-Casual. Finalment, no se li aplicarà el descompte del 30% del Govern i, per tant, el seu preu canviarà de 7,95 € actuals a 11,35 €.

És l'única targeta de transport que ha canviat el seu preu i que, a diferència de les altres que caduquen el desembre del 2023, caducarà el 15 de gener. A més, només es podran canviar aquells títols que no hagin estat utilitzats fins al 31 de març del 2023.

Aquest canvi respecte a la T-Casual ha sigut a causa que el govern de Pedro Sánchez, només mantindrà el descompte del 30% en aquells abonaments que també incloguin el descompte del 20% d'ATM. Com que l'Autoritat de Transports Metropolitans no ha aplicat el 20% a la T-Casual perquè consideren que no és necessari per a la targeta de 10 viatges, tampoc pot aplicar-se el 30% i la modificació de preu és a l'alça per aquest títol. 

La resta de preus que es van establir per al transport públic es mantenen per al 2023 com ja es va anunciar, a més dels abonaments de 4 mesos que va treure Renfe amb una fiança de 10 € que es retornarà si, quan passin els 4 mesos, l'usuari hagi fet 16 desplaçaments amb la targeta. 

NO T'HO PERDIS: 13 coses que passaran a Barcelona el 2023

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat