Notícies

La T-Casual no tindrà el descompte del 30 % el 2023

La tarjeta caducarà el 15 de gener a diferencia de la resta de títols que acabaran a final de l'any vinent

Escrit per
Maria Llinares
Estudiant en pràctiques
Metro de Barcelona
Foto: Shutterstock Metro de Barcelona
Publicitat

Després de l'anunci dels preus de les targetes de transport públic pel 2023, hi ha hagut un canvi d'última hora respecte d'un títol, la T-Casual. Finalment, no se li aplicarà el descompte del 30% del Govern i, per tant, el seu preu canviarà de 7,95 € actuals a 11,35 €.

És l'única targeta de transport que ha canviat el seu preu i que, a diferència de les altres que caduquen el desembre del 2023, caducarà el 15 de gener. A més, només es podran canviar aquells títols que no hagin estat utilitzats fins al 31 de març del 2023.

Aquest canvi respecte a la T-Casual ha sigut a causa que el govern de Pedro Sánchez, només mantindrà el descompte del 30% en aquells abonaments que també incloguin el descompte del 20% d'ATM. Com que l'Autoritat de Transports Metropolitans no ha aplicat el 20% a la T-Casual perquè consideren que no és necessari per a la targeta de 10 viatges, tampoc pot aplicar-se el 30% i la modificació de preu és a l'alça per aquest títol. 

La resta de preus que es van establir per al transport públic es mantenen per al 2023 com ja es va anunciar, a més dels abonaments de 4 mesos que va treure Renfe amb una fiança de 10 € que es retornarà si, quan passin els 4 mesos, l'usuari hagi fet 16 desplaçaments amb la targeta. 

NO T'HO PERDIS: 13 coses que passaran a Barcelona el 2023

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat