Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

‘La traviata’ de Verdi al Liceu per 15 euros si tens menys de 35 anys

Se celebrarà el 7 de desembre a les 19 h i les entrades s'han posat a la venda aquest mateix dilluns a les 11 del matí

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Anar a veure òpera sempre és un gust, més si és al Liceu i encara més si hi pots anar a preu reduït. Els menors de 35 anys ho poden fer per només 15 euros gràcies al Liceu Under 35, en aquesta ocasió per anar a veure 'La traviata' aquest dilluns 7 de desembre a les 19 h. Les entrades s'han posat a la venda aquest mateix dilluns 7 a partir de les 11 hores i les podeu comprar a través d'aquest enllaç.

'La traviata', composta el 1852 per Giuseppe Verdi, arriba al Liceu amb la producció de David McVicar que, des d’una lectura contemporània, tracta els temes de l'amor i la mort amb la història de Violetta, interpretada per la soprano Pretty Yende, i Alfredo, interpretat pel tenor Dmitry Korchak. Una obra que plasma la violència exercida per la societat classista sobre la vida i les virtuts humanes.  

Tot i que la pandèmia ha dificultat la celebració de moltes activitats culturals, no ha impedit la representació de 'La traviata' ni el Liceu Under 35, una iniciativa pensada per acostar l'òpera als joves, per a qui sovint suposa un cost difícil d'assumir.

Això sí, l'aforament està limitat al 50% de la sala, l'entrada i la sortida es fan de forma esglaonada i hi haurà controls de temperatura a tothom, entre altres mesures que compleixen el protocol sanitari.  

NO T'HO PERDIS: Exposicions imprescindibles a Barcelona la tardor-hivern de 2020

 

Últimes notícies

    Publicitat