Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botigues obertes
FOTO: ShutterstockBotigues obertes

La web que t'ajuda a trobar el comerç de proximitat obert a Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La consigna de no sortir de casa obliga a disposar d'eines tecnològiques per seguir connectats amb el món exterior per saber que segueix passant a metres de casa nostra. El petit comerç, el de barri, el de tota la vida, s'ha vist especialment castigat per les restriccions de mobilitat, afavorint les grans superfícies com els supermercats.

El comerç de proximitat, tot i ser més invisible i, en aquesta situació, potser menys pràctic, segueix allí i vol reivindicar-se. És per això que Barcelona Comerç, associació que reuneix 24 eixos comercials de la ciutat, ha creat una plataforma web per informar dels comerços que es mantenen oberts a la ciutat de Barcelona des de la declaració d'estat d'alarma.

Botigues Obertes
Botigues Obertes
FOTO: botiguesobertes.barcelona

El comerç de proximitat també aixeca la persiana

En menys de 48 hores ja s'han inscrit més de 500 comerços detallant aspectes a tenir en compte en aquests dies excepcionals com l'horari d'obertura, l'adreça, telèfon o si ofereixen servei de repartiment a domicili o comandes 'online'. Qualsevol comerç de la ciutat de Barcelona amb autorització pot inscriure's gratuïtament a la plataforma, sigui o no soci d'algun dels eixos comercials de la ciutat.

A més presenta un directori general de botigues que es poden filtrar per activitat i també un mapa interactiu on apareixen geolocalitzats tots els establiments perquè sigui més fàcil ubicar-los i fer la recerca per barris. L'objectiu de l'entitat impulsora és que el nombre d'establiments creixi cada dia més i s'aconsegueixi una fotografia real i actualitzada de quins són els establiments que segueixen oberts i, d'aquesta forma, seguir visibilitzant el petit comerç que segueix en actiu per garantir l'aprovisionament dels barcelonins.

NO T'HO PERDIS: els nous horaris modificats dels supermercats de Catalunya

Últimes notícies

    Publicitat