Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Simon Coll
Foto: Instagram / @fiestadeolivia

La xocolateria Simon Coll ha obert la seva primera botiga a Barcelona amb nous productes de Nadal

El nou espai es troba dins un edifici modernista al centre de la ciutat i ofereix tots els productes de l'empresa

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Gairebé dos segles després del seu naixement, Simon Coll ha inaugurat la seva primera botiga física a Barcelona. L'empresa ha fet un salt des de Sant Sadurní d'Anoia, on tenen el seu primer establiment, a Barcelona. La nova botiga es troba dins la Casa Queraltó, un edifici modernista situat al número 88 de la Rambla Catalunya, un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat.

Dins el nou establiment podreu trobar tots els productes que comercialitza la marca, a més d'altres nous com la col·lecció de Nadal, que inclou diversos models de calendaris d'advent, figuretes i molt més. Tot i que la temàtica nadalenca serà la gran protagonista durant unes setmanes, també trobareu els seus clàssics bombons, com el de xocolata amb llet i cor de cremós praliné d'avellana, rajoles de xocolata negra i molt més. 

Simon Coll
Foto: Instagram / @simoncollxocolaters

D'altra banda, la botiga també tindrà a la venda productes de la marca barcelonina Xocolata Amatller, que va ser adquirida per l'empresa l'any 1972 i que també té una botiga a Barcelona, al número 269 del carrer de Provença. Actualment, Simon Coll té més de 400 referències de xocolata entre bombons, torrons, figures, entre d'altres, i presència a més de 50 països.

NO T'HO PERDIS: El primer museu del món dedicat al torró i la xocolata és a Barcelona (i té una sala immersiva)

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat