Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Bosquet
Foto: Ajuntament de Barcelona

La zona de jocs més gran de Barcelona estarà a Sants

Els jardins de Màlaga tindran una àrea de jocs infantils que serà la més gran de la ciutat

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

Els Jardins de Màlaga aviat acolliran la zona de jocs infantils més gran de Barcelona, amb un disseny que va ser triat l'any passat en un concurs d'arquitectura. El disseny, que busca donar forma a una desena d'àrees de joc aptes per a infants amb discapacitats, representa un bosc d'on n’emergeixen tres bolets, cadascun dedicat a una franja d’edat concreta.

Aquests tres bolets estan construïts amb materials que ofereixen diferents possibilitats de joc i treballen l’accessibilitat amb diverses solucions tècniques. D'altra banda, també hi haurà un espai de joc més tranquil vinculat a l’experimentació amb sorra i elements naturals, i un espai fresc a la zona de grades i d’estada.

El Bosquet
Foto: Ajuntament de Barcelona

'Els tres bolets' és una proposta de l’estudi d’arquitectura Rosselló-Sangenís i va ser la seleccionada al concurs municipal convocat per crear deu àrees de joc accessibles, que augmentin les oportunitats de joc dels infants amb diversitat funcional a la nostra ciutat.  

El projecte es desenvoluparà durant els mesos vinents. 

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat