Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Motos a Barcelona
FOTO: ShutterstockMotos a Barcelona

L'Ajuntament comença a multar les motos mal estacionades a les voreres

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Ja ho vam avisar l'any 2018. Si tens moto i no has pres mesures ja és hora de prendre-les. De nou, l'Ajuntament de Barcelona ha iniciat una campanya per posar sobre avís als motociclistes que no aparquin correctament a les voreres. Després d'un parell de mesos de la campanya 'Ciutat de Vianants', avui la Guàrdia Urbana començarà a multar els vehicles que no segueixin les normes d'estacionament a les voreres.

La mesura pretén recuperar l'espai per als vianants en els carrers més estrets, on fins ara s'havien passat per alt les infraccions. La normativa actual només permet que les motos aparquin a la vorera si aquesta mesura més de tres metres d'ample o en semibateria si en fa més de 6. El vehicle que incompleixi la regulació podrà ser sancionat amb una multa de fins a 100 euros i serà retirat per la grua.

A més, l'Ajuntament ha decidit que la normativa s'apliqui amb més intensitat en punts determinats de la ciutat, com al carrer Girona (Eixample), a Sabino Arana-Gran Via Carles III (Les Corts) o la plaça del Nord (Gràcia), on és freqüent que les motos obstaculitzin el pas dels vianants.

NO T'HO PERDIS: Tolerància 0 a Barcelona amb les motos aparcades sobre la vorera

Últimes notícies

    Publicitat