Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Ajuntament de Barcelona regala els cartells de la Mercè de Malika Favre

Es poden trobar a dependències de l'Ajuntament en el centre de la ciutat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El cartell d'enguany de la Mercè ha suscitat un consens inèdit: a tothom li ha agradat la visió que té Malika Favre de Barcelona. L’artista parisenca establerta a Barcelona ha representat la patrona de la ciutat com ella veu Barcelona en femení: com a una “una dona guapa, protectora i poderosa”, una reina carregada de simbologia catalana i mediterrània.

I tant ha agradat el cartell, que l'Ajuntament n'està regalant: els podeu passar a recollir a Oficina Ciutadana de Cultura del palau de la Virreina (Rambla, 99) i a la llibreria de la Sala Ciutat, a l'edifici consistorial (Ciutat, 2), fins a finalitzar existències. Així ho ha anunciat la mateixa autora en un tuit: 

Si no tens temps d’arribar-hi amb un 'sprint' abans que s'acabin, no pateixis: l'Ajuntament ens ha confirmat que reparteixen més cartells a diversos llocs de Barcelona. De fet, han preparat una tirada especial d'unes 15.000 unitats que s'estàn repartint a diferents punts de la ciutat... fins que s'esgotin les existències!

NO T'HO PERDIS: La guia més completa de les festes de la Mercè

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat