Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Restaurant Jacqueline
Foto: Instagram / @jacqueline.barcelona

L'Ajuntament precinta un dels restaurants de moda d'Enric Granados

L'establiment romandrà tancat de forma temporal a causa d'un expedient per "molèsties per soroll", entre altres motius

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Els locals de moda de Barcelona varien constantment i un dels més populars de la ciutat en l'actualitat ara romandrà tancat una temporada. L'Ajuntament ha precintat el restaurant musical Jacqueline, al número 66 del carrer d'Enric Granados, per uns tràmits que no s'han aclarit en relació amb la seva llicència. L'establiment va abaixar la persiana el passat dijous 4 d'abril i romandrà tancat durant un temps indefinit fins que se solucionin les gestions amb l'Ajuntament.

Segons ha avançat El Periódico, el consistori ha precintat el local per tenir oberts dos expedients de disciplina urbanística: un relacionat amb "molèsties pel soroll", ja que l'activitat del restaurat supera el límit permès d'entre 5 i 10 decibels, i l'altre fa referència a "la falta de presentació del control inicial de l'activitat", segons ha explicat l'Ajuntament al mitjà.

El consistori ha aclarit que no es tracta d'una sanció definitiva i de tancament, sinó que quan les mesures del local s'ajustin a les ordenances del consistori es permetrà reprendre l'activitat. El restaurant Jacqueline no va ser l'únic del carrer d'Enric Granados que l'Ajuntament va inspeccionar: es van registrar un total de 68 infraccions a la zona que "ja estan en tràmit".

El portaveu del restaurant també s'ha pronunciat i ha aclarit a El Periódico que els problemes amb el soroll ja s'han solucionat i ha assegurat que la música s'acaba a les tres de la matinada, l'hora a la qual tanca el restaurant.

Un restaurant amb clients VIP

Entre les propostes de la carta de Jacqueline hi ha alguns plats gurmet dissenyats per xef Dani Padró, on el producte local, el peix i el marisc i la carn nacional són els protagonistes. A la proposta gastronòmica també es va afegir fa uns mesos el Champagne Bar, un espai situat a la planta superior del local i al qual només es pot accedir amb invitació que assegura exclusivitat, privacitat i una àmplia carta de còctels, una proposta que ha cridat l'atenció de diverses personalitats no només locals, sinó internacionals com Kendrick Lamar, Cindy Kimberly, Robert Lewandowski i Diplo, entre d'altres.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat