Notícies

L’algoritme que t’ajuda a trobar regals per la teva parella ja existeix i l’ha creat una empresa de Barcelona

Regality és una plataforma que, a partir d’un qüestionari, t’assessora perquè escullis el regal ideal

Publicitat

Tothom ha perdut els estreps buscant un regal per a algú que estima. Amics, parelles, germans o altres familiars, és igual com de bé coneguis a aquella persona, que quan pateixes sequera d’idees, haver de fer un regal es pot convertir en un infern.

Aquesta sensació de desesperació és la que va motivar a tres empresaris argentins, Martín Lela, Nicolás Arias y Tadeo García, a crear Regality, la primera plataforma amb un algoritme dissenyat específicament per a trobar el regal perfecte. Els emprenedors van decidir portar la seva empresa a Barcelona i des del mes de desembre la plataforma ja està operativa per a tots aquells que la necessitin. 

I com funciona? Regality fa servir una tecnologia basada en la intel·ligència artificial que ha suposat més de dos anys de desenvolupament i que permet trobar el regal perfecte en un minut. Cal emplenar un qüestionari sobre la persona a qui vols fer un regal, que té 5 passos on hi ha preguntes sobre l'edat, el sexe, la relació amb la persona obsequiada, el motiu del regal, la personalitat i els interessos. Si es tracta d'un regal d'aniversari, per exemple, l’algoritme té en compte l'horòscop de la persona. 

A partir d’aquestes respostes, l’algoritme selecciona possibles regals sobre la base de 1.500 referències de productes de 95 marques diferents. Hi ha articles de grans marques, com ara Nike, Freshly Cosmetics, Culinarium o Muji, però també d'altres start-ups locals, com Waynabox, VermutApp o Colvin. Regality també ha arribat a acords amb cadenes de distribució com FNAC o El Corte Inglés.

De moment, Regality ja opera a tot el territori nacional i compta amb un servei de lliuraments al mateix dia que està disponible a les ciutats grans, com Barcelona. També pots planificar l’enviament perquè arribi el dia desitjat, o bé escollir l’opció que el paquet s’enviï directament a la persona a qui va dirigit. 

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat