Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Antic Teatre es reivindica (i crea comunitat)

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Aquesta diada de Sant Jordi, l'Antic Teatre farà 15 anys i per això volen que el 2018 sigui un any ben especial amb una campanya que pretén demostrar per què aquest espai del barri de Sant Pere és un dels centres neuràlgics de la creació escènica de Barcelona. Acaben de llançar la campanya #SócAntic (tan antics, ehem, que el seu 'sóc' porta accent, com fins fa quatre dies) amb la qual busquen reivindicar-se i crear comunitat, a banda d'oferir un carnet (la Targeta5+1) als espectadors, que aconseguiran una entrada gratis per cada cinc espectacles etiquetats amb #SócAntic que vegin.

Tenim moltes altres raons per reivindicar la feina que ha fet i fa l'Antic Teatre:

1. És un dels principals camps de proves dels artistes escènics més agosarats, de Quim Bigas a El Conde de Torrefiel.

2. És punk, agosarat, feminista... Res del que hi vegis et deixarà indiferent. I sempre han donat suport a les causes perdudes. No s'obliden dels col·lectius amb problemes, de gais a poetes.

3. És accessible a tothom, ja que el preu de les entrades no supera mai els 12 €, cosa que passa a ben pocs llocs de Barcelona.

4. El tracte que reben les companyies, diuen, és excel·lent, amb percentatges de taquilla molt millors que a la majoria de teatres de Barcelona: poden arribar a donar el 100% de la taquilla a la companyia. Els espais públics de Barcelona haurien d'aprendre'n.

5. En els últims anys, a més, estan produint força espectacles, que després ajuden a moure pel territori. No són només exhibidors, sinó que també són productors.

6. Està molt ben inserit dins el barri. Tant, que un dels projectes més macos que tenen, és el que fa pujar a l'escenari les iaies i els iaios de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. El que presenten es diu 'La Bellesa'. S'ha de veure.

7. I no ens oblidem que a l'Antic Teatre es fan les millors postfuncions de Barcelona, ja que compta amb la millor terrassa de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat