3 M'encanta
Guarda-ho

Al teatre per 12 euros... o menys

Si només et pots pagar l'entrada d'una pel·lícula d'estrena, ara ja saps que pots anar també a veure una obra

El teatre i la pesta

Qui havia dit que anar al teatre és car... A Barcelona hi ha moltes sales a les quals hi pots accedir amb un bitllet de 10 eurets. Obres que ja surten a aquest preu. O teatres que t'ho posen fàcil perquè no et perdis el que fan. Aquí et diem quins són. I alguns trucs que pots fer servir per accedir al gran espectacle!

Antic Teatre

A l'Antic Teatre les entrades solen costar menys de 12 euros i hi podem veure dansa, 'performance', noves dramatúrgies, gent que arrisca, gent jove i molt talent. És un centre cultural i social referent a l’escena independent de la ciutat. La seva missió és recolzar i fomentar la capacitat d'experimentació, creació, producció, exhibició, promoció i difusió dels artistes professionals. Per abans o després de la funció compta amb una de les terrasses més espectaculars de Barcelona.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

SALA FlyHard

La jove dramatúrgia catalana passa i estrena a la Flyhard, la petita sala de Sants, fundada per Jordi Casanovas, que està renovant el teate català contemporani. I atenció: cal reservar amb antelació! Sempre està ple. Té les 40 butaques més cobejades del teatre català. I pots adquirir, fàcil, una entrada per 12 euros.

Llegir-ne més
Sants - Montjuïc
Advertising

Sala Fènix

A pocs metres de la Rambla de Raval es troba la Sala Fènix, amb una programació teatral per a adults i per a un públic infantil, basada bàsicament en el teatre de màscares, el cabaret, les titelles i la commedia dell’arte. Podeu aconseguir entrades per 8 euros.

Llegir-ne més
El Raval

Porta 4

Porta4 és un espai de formació, creació, investigació i producció teatral amb base a Barcelona. Si compres la teva entrada de manera anticipada, et costa 10 euros!

Llegir-ne més
Vila de Gràcia
Advertising

Teatre La Vilella

En aquest teatre de Poble-sec hi ha una manera de pagar ben poc. Si et fas soci, la primera entrada et costa 13 euros. Però la segona ja baixa a 9 euros. Si, a sobre, ets actor o professional del teatre, la cosa baixa fins als 6! La majoria d'entrades volten entre 8 i 12 euros.

Llegir-ne més
El Poble-sec

Àtic22

Àtic22 és la filial més experimental del Tantarantana, ubicat a l'àtic del mateix edifici del teatre. Trobareu propostes de creació de formats molt diversos que aposten per trobar noves formes de gestió com la taquilla inversa o preus de 10 euros o menors. Pugeu?

Llegir-ne més
El Raval
Advertising

Mercat de les Flors

Al Mercat de les Flors, hi ha molts espectacles per 8€. El pack més sucós, però, és el que ens permet comprar 1 entrada per a 8 coproduccions del Mercat per 80€, és a dir, a 10€ per tiquet. Amb l'abonament 6, també podem veure la millor dansa d'aquí i d'allà per menys de 10€ l'entrada, ja que tenim un descompte del 30% en cada tiquet.

Llegir-ne més
El Poble-sec

Els abonaments del TNC

Al TNC, tenen diferents abonaments que ens permeten anar al teatre per menys de 12€. Si comprem l'Abonament 10, per 100€, podem veure 10 espectacles. L'únic problema és que les entrades són unipersonals. Si tens menys de 35, l'Abonament 10 val 90€. L'Abonament Jove 4 espectacles Individual val 50€, cosa que vol dir que cada entrada surt per 12,5€. L'Abonament Jove 4 espectacles Duo us permet veure vuit espectacles per 100€.

Llegir-ne més
Fort Pienc
Advertising

L'abonament -30 del Lliure

Al Teatre Lliure, si teniu menys de 30 anys, podeu aconseguir un abonament per veure quatre espectacles per 51€ (12,75€ l'entrada). Els abonaments es poden compartir. Així podreu veure els millors espectacles que passen per Barcelona (o produïts a Barcelona).

Llegir-ne més
El Poble-sec
Tiquet Rambles

Tiquet Rambles

El servei Last Minute del Tiquet Rambles ubicat al Palau de la Virreina ofereix diàriament entrades d’espectacles pel mateix dia amb el 50% de descompte. Es poden adquirir a partir de 3 hores abans de l’inici de la sessió escollida a l’oficina Tiquet Rambles del Palau de la Virreina (La Rambla 99)  de dilluns a diumenge del 10 h a 20:30 h.

Advertising
Mostra'n més

Comentaris

2 comments
Berta E

Molt bé!

M'agradaria dir al grup de TimeOut i a qui li pugui interessar que l'altre dia vaig descobrir una manera diferent de fer teatre. Es diu Microteatre Barcelona i estan a Bailén, 194. http://www.microteatrebarcelona.com/

És per si algú hi està interessat, a nosaltres ens va agradar! :)