Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
pisos de luxe passeig de gràcia
Foto: Lucas Fox

L'antiga seu de Convergència a Barcelona, ara un àtic de luxe amb piscina privada que es ven per deu milions d'euros

L'edifici va acollir els despatxos de Jordi Pujol i Artur Mas durant les últimes dècades

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Molt a prop del pis més car de Barcelona, venut per l'esgarrifosa xifra de 40 milions d'euros, l'antiga seu de Convergència Democràtica de Catalunya es convertirà en un edifici de dinou pisos de luxe, concretament al número 331 del carrer Còrsega. La immobiliària de luxe Lucas Fox ha anunciat que posarà a la venda gairebé vint habitatges a partir d'un milió d'euros fins als deu milions. 

pisos de luxe passeig de gràcia
Foto: Lucas Fox

La finca acollirà pisos que aniran des dels 94 metres quadrats fins als 469 metres quadrats que tindrà un àtic de quatre habitacions i piscina privada amb vistes a Passeig de Gràcia. Aquest habitatge no només serà el més car de tot l'edifici, que es posarà a la venda per 10 milions l'any que ve segons la immobiliària, sinó que ocupa l'espai on van estar els despatxos de Jordi Pujol i Artur Mas les últimes dècades. 

Serveis comunitaris de primera

L'edifici de 4.000 metres quadrats i vuit plantes ja s'està rehabilitant per poder entregar les claus dels pisos als nous propietaris l'últim trimestre de 2024. A més dels habitatges, el complex tindrà una zona comunitària amb tot amena de serveis com un jardí privat, un 'spa' amb sauna i un gimnàs que només podran gaudir els membres de la comunitat.  

pisos de luxe passeig de gràcia
Foto: Lucas Fox

El luxe a Barcelona

Barcelona és una ciutat molt atractiva per al turisme de compres luxe. La ciutat té un dels eixos comercials més exclusius de l'Estat, on es concentren la major part de les botigues d'alta gamma i que atrau visitants de tot el món que venen amb l'objectiu d'aconseguir els millors productes del mercat. 

El luxe no només el trobem a la roba, sinó que Barcelona ofereix una àmplia oferta d'hotels, restaurants i serveis d'alta gamma i s'ha convertit en una de les ciutats de l'Estat que concentra més habitatges de luxe i ultraluxe, una llista a la qual ara s'afegirà el nou edifici del carrer Còrsega.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2023 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat